+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Penzion Doušek Отзывы

рейтинг отеля

91%
идеальный

by 33 reviews

  • Персонал

    94%
  • Чистота

    93%
  • Оборудование

    90%
  • Комфорт

    86%
  • Соотношение цена / качество

    91%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 26.7.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 10.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • dobrá cena

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 25.6.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr

одинокий путешественник, 11.4.2017

Brno Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Stanislav Elbl

Группы друзей, 7.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
95 %
  • Příjemná obsluha a personál

  • Nemožnost stravování tedy snídaně

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Penzion Doušek replied to this review.
Snídaně se podávají v přilehlé restauraci od 10.00 hod. , nebo si může host snídani sám připravit na pokoji kde je všechno vybavení, čehož host plně využil!

Anonym

одинокий путешественник, 17.9.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Doušek replied to this review.
Myslíme si, že za tu cenu je ubytování komfortní.
Pokud to hostovi nestačí-pak má možnost si připlatit a spát v luxusním apartmánu.

Anonym

одинокий путешественник, 31.7.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Komfort ubytování, ve smyslu osoba/m2

  • Starší nezrovna pohodlné postele ke spaní, ůzké,nízké proleželé/měké.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Baran

Группы друзей, 12.2.2016

Česká republika

  • Overall rating
56 %
  • V hotelu se nám nelíbylo přístup pana majitele.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6
Penzion Doušek replied to this review.
Protože host nemohl kouřit a vařit na pokoji!!!

Kateřina Šírová

одинокий путешественник, 31.10.2015

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Nebylo co vytknout...super jednání, dostatečné soukromí i celkový pobyt.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Miloslav Pěček

одинокий путешественник, 28.6.2015

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Čisto, útulno, vybavení dobré. personál ochotný, parkování vozidla v uzamčené části. V chladnějším počasí přitopeno .

  • Nemám připomínky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Marie Hošková

Пожилые пары, 27.12.2014

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Helena Petříková

одинокий путешественник, 5.9.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Příjemný personál, čisto, útulné prostředí, tichá lokalita.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

jaroslav štob

Пожилые пары, 31.8.2014

Čeština

  • Overall rating
78 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Václav Zavřel

Пожилые пары, 1.7.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Naprostá spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 13.11.2013

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Soukromé parkoviště, pohodlná postel, přes den příjemně vytopeno, teplá voda, k dispozici dva pravidelně vyměňované ručníky, varná konvice, lednička, televize, wi-fi internet.

  • Malý stolek, nepohodlná židle, absence alespoň základního kuchyňského nádobí.

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8
Penzion Doušek replied to this review.
Pane Pavelka, nemusíte hodnotit pod anonymem.
Pokud jste nebyl spokojený , tak jste se mohl ubytovat v přilehlých hotelích.
Za 500,-Kč si myslíme , že jste měl dostatečný komfort a pokud Vám nestačil, mohl jste si připlatit a dostat apartmá s velkým stolem a pohodlnou židlí.
Vaši kolegové a kolegyně zde byli vždy spokojeni.
Hrníček,talířek a příbor je snad dostačující pro 1 osobu k přípravě občerstvení a pokud Vám něco chybělo-stačilo říci.
Také my budeme rádi, když si příště najdete pro Vás vhodnější ubytování.

Jana

Пожилые пары, 18.8.2013

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • V pezionu jsme pouze přespávali.Měli jsme nejmenší pokojíček ale přesto jsme byli spokojeni.Pan domácí byl vstřícný a ochotný.Snad jako připmínku,na pokoji mohly bý 2 sklenice a lepší lžičky a příbor.My jsme měli vše své. Děkujeme za služby a snad ještě někdy využijeme. J Frančíková

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10
Penzion Doušek replied to this review.
Děkujeme, že jste byli v tak levném pokojíčku spokojeni. Omlouváme se , že jsme na pokoji zanechali hliníkové lžičky. Toto vybavení není povinné, je to pouze naše dobrá vůle, místo skleniček jsou k dispozici hrníčky. O nerez lžičky mohli hosté požádat a bezplatně bychom jim je zapůjčili. Také hosté se mohli ubytovat v prostorném apartmá o 100,-Kč dražším ale odmítli.
Hosté by měli pochopit, že nemohou mít stejný komfort v nejlevnějším pokoji jako v apartmánech.
Dá se to porovnat, jako když chci jíst šunku za cenu šesnekáču.

Petr

Молодая пара, 21.7.2013

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Klid a čistota,pěkné výlety v okolí např: Praděd,Karlova studánka,Slezká Harta,Zámek Bruntál,Hrad Sovinec,nejskvělejší aquapark s Wellnes cca 5min. pěšky. Na jídlo bych pak doporučil Pizzerie Aqua cca 5min. pěšky a pro večerní radovánky třeba Bowling Nikkita cca 10min. pěšky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
Penzion Doušek replied to this review.
děkujeme za pěkné hodnocení a jsme rádi, že se zde hostům líbilo a měli i pěknou zábavu v okolí

Miroslav Cihelka

Семья с маленькими детьми, 14.7.2013

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Byli jsme spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Penzion Doušek replied to this review.
děkujeme za pěkné hodnocení

Anonym

Группы друзей, 26.5.2013

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Klid,pohoda,hezké pokoje,nedaleko centra města.

  • Služby jsme nezaznamenali žádné.Není možno objednat stravu.Při ubytování na jednu noc ,možnost ubytovat se až po 14.-té hodině a ráno už opustit pokoj před desátou hod.

Personál
9
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Doušek replied to this review.
Je normální ubytovávat hosty nejdříve od 14.00 hod. jelikož je nutné po předešlých hostech nejenom řádně uklidit ale také dostatečně vyvětrat. Pokud je to technicky možné tak ubytujeme hosta i dříve. Tento postup je ve většině slušných ubytovacích zařízení.
Pokud je host ubytován za cenu ubytovny, pak nemůže žádat v této ceně i služby navíc.
Myslíme si, že za stávající ceny je nabízeno víc než jen pěkné ubytování a pokud chce host více služeb za peníze, tak je mu k dispozici nejeden hotel v Bruntále, kde mu samozřejmě za určitý obnos vyhoví v každém směru.

Magdalena Plačková

Группы друзей, 16.5.2013

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Příjemné přivítání, hezké prostředí, s ubytováním jsme byly velmi spokojeny.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.